Huiswerk maken

Alle kindjes maken hun huiswerk in de huiswerkklas, samen met de opvoedster.  De agenda's worden gecontroleerd, taken en testjes worden afgevraagd, werkjes maken, ...

Pas als alles klaar is en gecontroleerd mag er een boekje gelezen worden.  De huiswerkklas duurt een uurtje en daarna komt er een lekkere snack.

Ontspanning

 

tijdens de ontspanningsmomenten kunnen de internen buiten spelen, worden er Lego-creaties gemaakt, speelt men gezelschapspellen, Kapla,  sport of kan men op de Wii spelen. 

Op woensdag is er in de namiddag een grote activiteit of gaan we soms op uitstap.

Slaaptijd

 

Alle internen gaan per groep naar de kamers, volgens een bepaald tijdstip. Eerst gaan de kleutertjes, dan 1e en 2e leerjaar, vervolgens 3e en 4e leerjaar en als laatste de internen van het 5e en 6e leerjaar.  Alle internen hebben nog even een relax momentje op de kamer en doen dan het licht uit. 

Opstaan

 

's Morgens worden de internen gewekt door de opvoedster, kleden ze zich aan en maken de kamer in orde (bedjes open leggen, ramen open, kleren opgeruimd) en gaan ze samen naar de refter voor het ontbijt en daarna naar school.

side3
side1
side2
side4
IMG_0557
IMG_7077
IMG_7091
GOPR0294
DSC00124
DSC00089
DSC00092

Partnerscholen

Downloads

Team

Hilde Van houdt

Beheerder

Josien Taverniers

Beheerder

Katrien Wollants

Jana Vekemans

Cindy Wouters